Jag var på bio igår…

och jag var på bio för 3 veckor sedan också.. Jaha tänker ni, vad är det med då?  Joo, jag har ju inte varit på bio sedan jag minns inte när. Kanske 3-4 år sedan, men förresten nu ljuger jag, jag var på bio i december 07..

Men iallafall, jag och bio har aldrig riktigt varit kompisar, jag kan inte sitta still så länge, jag kan inte hålla tyst så länge. Två komponenter som är högprioriterat i en biosalong tyvärr.. Så ni kanske förstår 2 ggr inom loppet av 3 veckor, nytt rekord!

Vad jag såg igår? Jo Mama Mia.. och jag säger bara det MAMA MIA.. vilken film. Så härlig, så kul och så musiken. Jag tillhör ju generationen som växte upp med Björn o Benny, dom var mina idoler redan när Hepstars och Hootenanny Singers var poppis.. Det ni? Minns ni dessa grupper?

Finns några klipp med odm på Yourtube.. men sitter ju på jobbet och smygskriver, så skall nog inte surfa ut på Your Tube också..

Iallafall, tillbaks till filmen.. Den var precis så härlig som jag hade hoppats och så som pricken över i:et så ABBA:s musik.. hmm.. jo just det, jag hade svårt att sitta still i stolen.. inte för att stolen gav mig träsmak utan musiken.. Det var endast nån form av sans och balans hos mig som gjorde att jag inte hoppade upp och började dansa till låtarna.

Däremot, så satt och jag och mindes en och annan sak som dessa låter är så nära förknippat med.

Så avslutade vi kvällen också som vi hade börjat den.. lite rosé… hmm, även jag har fallit för nyagamla flugan nämligen rosévin.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag var på bio igår…

  1. GRÅSKALA skriver:

    Klart du skall ha en blogg…
    Välkommen till bloggvärlden 😀

    //Gråskala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s