En månad..

Går fort, och idag är det ju en månad sedan jag började mitt nya jobb, som ekonomiansvarig på ett företag.

Det har varit roliga, spännande och händelserika veckor. Bland mna bästa jobbveckor på mycket länge. Härliga arbetskamrater, mycket nytt att ta tag i och fullt upp. Så min två veckors hägrande ledighet som börjar om några dagar ser jag verkligen fram mot. Det skall bli skönt att bara få koppla av, packa in, sovsäcken, kläder och fotoutrustningen och vara ute och fotografera i över en vecka.

Det här blir en ny sorts semester för min del, att åka iväg en vecka på bilsemester och fotografera varje dag. Visst, äta gott och dricka gott, kommer jag också hinna med, men målet med semestern är jag min fotoutrustning och jag tillsammans en vecka. Den har ju liksom nästan legat bortglömd den här sista månaden då jag inte varken orkat eller haft tid att vara ute med kameran.

Det enda avbrottet blev ett dygn uppe på Hunneberg, då jag vandrade runt några timmar på berget med andra fotointresserade och blev guidad, samt sov över i en liten stuga mitt på berget. Tja, sova blev väl kanske inte så mycket av den varan då jag lutade huvudet mot kudden vid halv två, för att stiga upp två timmar senare och försöka fånga soluppgången.


Nattdimma över Grinnsjön, kl 01.30


Två timmar senare hade solen börjat krypa fram över trädtopparna


Ytterligare några timmar senare var jag ute när morgondaggen fortfarande låg kvar på grässtråna

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s