Semester

HÄrligt ord det där. Vad skönt det är att slippa gå upp när en klocka ilsket surrar, för den surrar ju alltid när du precis tror att du nyss somnat.

Tuanför mitt fnöster där jag sitter med mitt morgonkaffe skiner solen, från en nästa helt blå himmel. Det bådar ju gott, för det har regnat i helgen som gick.

Igår klarare jag mig iof ganska bra, då jag tog bilen på morgon och styrde kosan mot Varberg. Det hängde regntunga moln över himlen, men dom hade försvunnit ute på Getterön.

Hmm, resten av helgen då, vad gjorde jag då tro? Jo i fredags bestämde jag mig för att titta lite på Sex and The City, så stoppade in första DVD:n från den allra första säsong och sen var jag fast. För vilken gång i ordningen kan man ju undra. Den serien är klart beroendeframkallande Jag hann med 3 säsonger och började på den 4:e innan jag med fyrkantiga ögon ramlade ner i sängen.

Nej, jag vågar inte sättapå DVD:n nu, även om det är frestande, nu skall jag ju strax göra mig iordning och iväg och fixa lite ärenden För imorgon sticker jag ju iväg på min lilla bilsemester.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s