Semestern är över…

…. för den här gången iallafall och tänk, då kom också regnet. För idag har det regnat och regnat och regnat.. inte bara ett lite lagom sommarregn, utan ett rejält regn, från imorse, till sena kväll, ja det regnar ju fortfarande.

Som sagt, imorse var det dags igen, klockan ringde tidigt, vid halv 7 imorse och det var bara att kämpa sig upp ur sängen och göra sig iordning för en arbetsdag. Det här blev en kortsemester i år, bara två veckor, men så är det när man nyss börjat ett nytt jobb. Eventuellt, så skall jag iof vara ledig nästa vecka, beror lite grann på hur mycket jag hinner undan med arbetsuppgifter på jobbet under veckan.

Jag har iallafall konstaterat att det faktiskt varit en riktigt skön sommar, med några rejäla perioder med riktigt skönt sommarväder, blandat med några dagar regn och grått väder. Så förhoppningsvis har vi alla som haft semester på hemmaplan i Sverige från åtminsten en eller två veckor sammanhängande skönt sommarväder med sol och värme.

Så vad gjorde jag då dom sista semesterdagarna tro? Hmm, jo jag fastnade i Sex and The City.. Det har liksom blivit mitt återkommande ledighetscyndrom att kolla serien igen. Jag köpte hela boxen med alla sex säsongen när den kom ut och med sisådär ett års mellanrum så måste jag bara återknyta bekantsskapen med hela gänget.  Likadant i år. Det blev långa sena kvällar och halva nätter där jag plöjde igenom säsong efter säsong.. ända till slutet. Nu skall jag bara köpa filmen också, så jag nästa gång kan toppa med den.

Så är det, är man Sex and the ciy-beroende, så måste man med jämna mellanrum kolla den och återknyta bekantskapen med Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha och sist men inte minst (!) Mr Big…

För vem vet, kanske vi alla haft en Mr Big i våra liv????

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Semestern är över…

  1. PML skriver:

    …ingen mr Big i mitt liv nej 🙂
    Men en och annan miss LittleBig may be…

    Kul att läsa din blogg Netha – jag skall bli prenumerant…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s