Första snön

den föll igår. Små lätta fjun föll från himlen och lade sig som ett litet puder på marken. Genast kändes till lite mysigare ute, trots att kylan svepte runt mig när jag gick ut från jobbet.  Nu är det kallt och klart och genast känns det faktiskt lättare då man slipper allt det grågrå vädret med dimman, fukten och regnet.

Tänk vad fort det går egentligen, redan på söndag är det första advent och det är dags att putsa adventsljusstaken och plocka fram stjärnan och ställa i fönstret. Pynta lite och tända första ljuset och njuta av det medan man dricker sitt morgonkaffe.

Det är faktiskt en ganska mysig tid, om nu bara det klara och fina vädret håller i sig och vi slipper det typiska göteborgsvädret, då det till och med regnar horisontellt

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Första snön

  1. Jag håller med till fullo. Nu är ljusens, julmusten och lussekatternas tid. Men glöm morgonkaffet. Det ska vara te !

    mvh // johannes

  2. Johnny Buchwald skriver:

    Den första snön är alltid speciell för mig…det är ett startskott för vintern på något sätt och allt vad den har att erbjuda fotomässigt. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s