Hur funkar

alla olika funktioner här på bloggen. Jag börjar inse nu när jag tittat runt på olika bloggar att jag har en hel del att lära om olika inställningar.. Ja, jag vet, jag är fullkomligt hopplös med sådant. Har alltid varit och kommer alltid att vara 🙂

Men jag får väl försöka hitta någon som kan ge mig lite lektioner i hur man länkar, skapar kategorier, och allt vad det nu heter.

Likadant är det med hemsidor, jag har länge tänkt skaffa mig en. Hade faktiskt en ett tag, som jag tom lyckades bygga nästan alldeles själv. Hjälp vilket slit det var.

Nu börjar jag inse att det vore dags igen att skaffa en hemsida, men först är det ju det här med namnet.. Vad skall det heta? Det är där jag är idag.. Har funderat lite på Agnethas Foto, men insåg när jag googlade på det, att det var nog ingen så bra idé, för upp kom säkert 15 sidor med hänvisningar till Agnetha Fältskog.. Så, det får bli något annat.

Ni som förhoppningsvis läser mina rader här, kanske har en idé.. Det skall vara ett enkelt namn, lätt att hitta, ingen krånglig stavning för då skriver folk fel.

Vad skall jag då har min hemsida till, jo främst för att presentera mina bilder (iallafall dom jag är nöjd med) på ett snyggt och intressant sätt för som den sanne optimist jag är, så hoppas jag ju någon dag, kanske kunna sälja en och annan av alla bilder jag tagit.
dsc_0145-1-f
Dagens bild är ganska exakt ett år gammal och tagen en lika gråmulen dag som idag. Det var första dagen jag var ute med min nya D300, som jag hämtade hos Ahlséns foto i Lerum fredagen den 13 december.. Det ni, var väl modigt av mig, men för sjutton, jag hade ju väntat på den i några veckor så inte ville jag vänta ytterligare en dag, när dom ringde och berättade att den kommit.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hur funkar

 1. mojje skriver:

  Det där med hemsidor är aldrig lätt, själv hade jag också en ett tag men det tar för lång tid med uppdateringar osv tyckte jag. Så jag började med en blogg istället. Det är ett enkelt men ändå ett bra sätt att visa bilder tycker jag. En underbar bild som du visar, roligt att anden liksom håller koll på dig med ett vakande öga. -Fint!
  Morgan

 2. naturligabilder skriver:

  Alltså, det är ju faktiskt fullt möjligt att skapa en hemsida på wordpressgrund. Du kan ju ha bloggen som startsida och sedan skapar du bara nya flikar/sidor uppe i menyn. Problemet är väl bildvisning kanske eftersom man inte kan använda fullständig html, så simpleviewer t.ex. kan bli svårt att använda.

  Namn är alltid knepigt, det bästa är att hitta något orginellt och som sticker ut, folk minns bättre då!

 3. Namn är inte lätt, mitt är inte så bra men jag trivs ändå med det. Jag tycker inte det ska vara för långt och krångligt, men inte heller för vanligt.

  Hur alla funktioner på bloggen fungerar har jag inte den blekaste aning om. Men du styr dom via kontrollpanelen i din wordpress. Du kan lägga till kategorier m.m men kanske måste du installera det gränssnittet. Det hade jag kunnat förklara hur man gör om inte wordpress ändrade utseendet på sin sida så att man numera inte hittar någonstans….

  Andbilden gillar jag. Färg och grått… Kan inte bli bättre och den ser så väldigt lugn ut.

  mvh // Johannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s