På upptäcksfärd i datorn

Härom kvällen satt jag och letade runt lite på min dator, klickade på olika mappar för att se vad som egentligen gömmer sig på min burk. Det är ju lite som att stå på huvudet i klädgarderoben, man hittar saker man egentligen inte hade en aning om att man faktiskt har kvar.

Nå, undrar kanske ni, vad hittade jag den här gången.. Jo, jag hade ett projekt för några år sedan, då jag byggde en egen hemsida. På hemsidan hade jag bla en samling bilder från några resor jag gjorde mellan 1997-2000. Alla dessa bilder var tagna med min gamla analoga utrustning en Canon EOS nånting och ett tele 85-300 mm med svag ljusstyrka, och IS var definitivt inte uppfunnet då (inte vad jag vet iallafall) Stativ, vad var det för något.. Det var jag iallafall alldeles för lat för att släpa med mig semestern.

Iallafall tyckte jag det kunde vara lite roligt att visa några av bilderna, men som sagt, det är gamla inscannade bilder från papperskopir, så kvalitén är väl inte den bästa.. då inte heller scannern var den bästa heller 🙂

Så håll till godo här kommer dom.. och jag börjar med några bilder från min safari i Kenya 1997
kenya_lejon1
kenya_lejon2
kenya_lejon3
kenya_elefantrad
kenya_babian
Två bilder från min semester på Borneo kommer också här
borneo5
borneo15
och jag avslutar med ”cigarrkvinnan” på Kuba
kuba872

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till På upptäcksfärd i datorn

  1. Analoga bilder. Vad kul 😀 Jag tycker dom har en alldeles speciell känsla över sig och nr två i denna serie är ju hur skön som helst. Vilken kärlek..

    Detta ska bli spännande…

    mvh // johannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s