En kväll vid Hummerviken… eller bästa sättet att avsluta en måndag

Igår var det måndag igen, solen strålade utanför fönstren och jag satt där instängd på kontoret. En av alla dessa vanliga tråkiga måndagar där jag hade bestämt mig för att ta en rejäl promenad när jag kom hem…

Men…

Det blev annorlunda den här måndagen, för hastigt och lustigt innan jag nästan hann blinka, men ringa två telefonsamtal, så satt jag i en bil med 3 andra fotokompisar på väg ut till Öckerö och Hummerviken.

Vid 7 kom vi väl dit och jodå, termosen var med, det var en ljummen kväll, med en skön bris från havet och mina tre kompisar pilade iväg åt höger, så jag som inte riktigt hunnit sansa mig, tog några lugna steg åt vänster istället och började vandra över klipporna och hittade en skön varm klipphäll där jag slog mig ner, hällde upp en kopp kaffe och började lukta, lukta på det salta havet, lyssna till klucket och som i ett enda djupt andetag försvann min tråkiga måndag och helt plötsligt blev det min alldeles underbara måndag..

Tänk vad lite kaffe, lite hav, en kamerarygga och några vänner kan göra.. även om dom var på andra sidan viken (eller kanske just därför 😉 )

Under några få timmar fotade vi, pratade, skrattade och jag, jag bara njöt av tillvaron.

Vid halv 10 på kvällen var det dags att dra hemåt igen, så jag vinkade glatt adjö till myggorna hoppade in i baksätet på bilen.

Dagens bilder.. några av dom kommer här
24082009-DSC_8834
24082009-DSC_8856
24082009-DSC_8837-3
24082009-DSC_8860

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En kväll vid Hummerviken… eller bästa sättet att avsluta en måndag

  1. Magnus skriver:

    sköna bilder minsann! havet är som bomull för själen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s