Naturfotofestivalen i Vårgårda

Nu är det inte många dagar kvar till en av årets höjdpunkter, nämligen Naturfotofestivalen i Vårgårda. www.vargardafotoklubb.se då man under två dagar kommer få se många fantastiska bildvisningar, träffa naturfotografer och umgås, låta sig inspireras, diskutera och ha trevligt.

I år känns det också extra pirrigt för jag kommer ställa ut några bilder på  lördagens bildutställning. När jag på förra årets fotofestival fick frågan om det inte är dags att själv ställa ut, trodde jag personen ifråga var helt galen, inte har jag bilder som håller måttet att visas bland alla dessa duktiga naturfotografer,  men hur det nu var, så under en kort stund av kaxighet och total avsaknad av alla normala spärrar och självinsikt så svarade jag – javisst, klart jag kan -.

Nu är jag där, och det har efter mitt ganska ogenomtänka ja, varit en hel del sömnlösa kvällar, då jag funderat och funderat, vad har jag gett mig in på. Men det har också varit ett år, då detta funnits i bakhuvudet, som en extra sporre och inspiration.

Jag kan tänka mig att jag på lördag när jag ser mina bilder hänga där, att lite av den känslan av stolthet en förälder kan känna när deras barn gjort något bra, den kommer finnas hos mig också… För hur det än är och oberoende av hur bilderna kommer mottagas, så är jag både stolt och glad . Jag är också tacksam till Kent, som, får jag väl erkänna, ganska enkelt övertalade mig till det här, även om det fanns stunder tidigare i höst, när jag snarare muttrade, ”varför sa jag inte nej” 🙂

Väl mött alla på naturfestivalen i Vårgårda

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Naturfotofestivalen i Vårgårda

  1. Per skriver:

    Inget att orora sig för, det blir säkert kanon!
    /P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s