Naturfotofestivalen dag 2

… och vilken dag det blev. Den startade lite stressigt då jag inte kunde hitta mina visitkort jag tagit med, och insåg efter att jag letat runt på rummet och i bilen att dom verkade vara försvunna. Så de som fanns var de jag redan hade satt på plats vi mina skärmar och de jag hade i plånboken, kanske npågot tummade och vikta i kanten, men inte mycket att göra åt. Jag trodde väl iof att dom skulle räcka, men icke.. mina visitkort tog slut någon gång runt lunchtid tyvärr.

Iallafall, jag kom upp och jag kom ner till utställningen runt kl 10.00 och den första jag träffade var en av mina fotovänner Peter, som genast spände ögonen i mig och tyckte, nu vill jag se dina bilder.. Hmm. det var på något darriga ben jag tog med honom till skärmarna för att höra hans omdöme, för Peter är en av de där ”brutalt” ärliga fotovännerna som säger vad han tycker, men också tvingar mig att förklara hur jag tänkt och resonerat när jag tog bilderna.. ack så nyttigt och lärorikt.. Jodå, Peter gav mig tummen upp 🙂

Jag hade ju tänkt att under lördagen även hinna med några bildvisningar i kulturen, men det insåg jag att den tiden skulle jag inte få.. och iof inte orken heller, för det var många som kom förbi, stannade och pratade med mig vid bilderna. Även några av mina bästa vänner kom upp till Vårgårda och hälsade på och tittade och speciellt roligt var det att två av de vänner som följt mitt fotograferande, nämligen Hanna och Camilla dök upp. Camilla och jag insåg, att preimårturen när jag köpt min första digitala systemkamera och tog upp fotograferande igen, ja det var en liten picnic vid Delsjön med henne och hennes vovve Isak.

Det var som sagt, en härlig dag, och väldigt, väldigt stärkande med alla positiva kommentarer om bilderna. Sådant här behöver man, vem sjutton mår inte gott av beröm.. och detta är något jag verkligen kommer bära med mig när jag är ute och fotograferar. Sedan är det väl också så att man höjer ribban ytterligare, men det är bara bra.. för den dagen man slår sig till ro och tror man är sådär jätteduktig, ja den dagen, börjar man ju också gå bakåt

Orkar ni med en stolt fotograf med sina bilder?.. OM inte, så blunda nu!! Men gör ni det, så hoppas jag ni orkar se hela inlägget.

Kvällen avslutades som vanligt med en trevlig fest, en massa härligt tjöt, nya trevliga bekantskaper, innan jag vid två på natten ramlade i säng… men.. hmm.. bara för en kort stund.. För vid halv tre blev jag räddaren i nöden, då en stackars överbliven naturfotograf inte kunde komma in på Värdshuset och efersom an inte kände för någon nattfotografering offrade jag mig, steg upp, och gick ner och låste upp dörren till värdhuset.

Ja, just det, imorse hittade jag visitkorten, jag hade stoppat ner dom i ett specialfack i resväskan bara för dom inte skulle bort.. hmm..
31102009-DSC_9855
31102009-DSC_9857
31102009-DSC_9848

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Naturfotofestivalen dag 2

 1. Johan Weinö skriver:

  Jag är så ¨J*vla stolt över att var din vän Agnetha.

  Du gjorde en verklighet av din dröm, vi träffades första gången i Delsjön på en fototävlng och sedan dess har vi stött på varandra med jämna mellanrum inom fotograferingen och byggt en vänskap.

  Du har utvecklats enormt inom din gren, naturfoto.
  Jag själv har fastnat inom sportfoto, där du hjälpt mig med konstruktiv kritik på mina bilder

  Jag kunde tyvärr inte åka till Vårgårda och besöka er/dig, men jag vill ge dig mitt stöd och önskan på framgång för du är otroligt duktig på naturfoto.

  /johan

  • nikonetha skriver:

   Tack Johan för dina fina ord och för att du trott på mig och stöttat mig i mitt fotograferande!

   Samtidigt hoppas jag att vi snart få chansen att ge oss ut och fotografera ihop som vi pratat så mycket om. Jag tycker det skulle vara jätteroligt.

   Hälsn
   Agnetha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s