Föredrag

10052008-DSC_3335

I onsdags var det premiär för mig, jag hade nämligen blivit inbjuden av Traktörens Fotoklubb att hålla föredrag om att publicera och få kritik på sina bilder på webben, samt visa bilder från mina dagar i Finland förra våren när jag satt i gömsle där. Även SE-Bankens fotoklubb var inbjudna och det var väl mellan 35-40 stycken som kom för att lyssna.

Jaha, tänker kanske ni, det är väl inga problem för dig, med din svada, men jo, jag var nervös, för trots med kända svada, är det alltid lite läskigt att ställa sig upp och tala inför en grupp. Iof tror jag det är bra att vara lite nervös, för då skärper man sig och förhoppningsvis inte svamlar iväg. 

Jag hoppas och tror att föredraget var uppskattat och som tack fick jag boken om Sveriges Nationalparker av Claes Grundsten. En härlig bok, som jag nu under kulna höstkvällar skall bläddra i och läsa och göra upp fotoplaner med och jag har redan insett, att det var inte mycket jag egentligen kände till om alla våra Nationalparker.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s