Hunneberg


I lördags blev det en heldag uppe på Hunneberg. Biofoto www.biofoto.no hade uppstart för att bilda en avdelning för oss här i Västsverige och då passade jag på att åka upp. Vi var väl ca 25-30 medlemmar som hörsammat kallelsen. Mötet började med att Håkan Nunstedt berättade och visade bilder om bergen Halle- och Hunneberg. Det blev en intressant stund då han delade med sig om sina kunskaper om bergen, samt visade ett antal av sina bilder tagna på bergen.

Efter detta stack  vi alla iväg åt olika håll för att fotografera. Själv hade jag spanat in vattenfallet på väg upp till samlingsplatsen, nämligen det vi By klev och trots att jag tagit löfte av mig själv att inte fotografera vatten den här gången, så drogs jag till fallet som flugan till sockerbiten. Det är väl lika bra att erkänna, jag tycker om att fotografera vatten i alla dess former, forsar, vid havet, stilla insjöar. Kan det kanske bero på att jag är född i Fiskarnas tecken?
Som ni kanske ser själva, skogsmotiv har jag svårt att få till, men det är väl bara att börja träna, träna och träna för att lära mig se motiven. Det får bli min högst egna hemläxa ett tag framöver.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hunneberg

  1. K skriver:

    Väldigt fina bilder. Jag hittade hit efter en sökning på hunneberg. Nu lägger jag till din blogg på min läslista. Vid nästa resa till västergötland måste jag kolla in Hunneberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s