Nyårsdagen 2010


Nyårsdagens förmiddag 2010 och ett helt nytt år har precis börjat. Det känns alltid lika spännande tycker iallafall jag. Några nyårslöften ger jag aldrig, efter det där sista för ett antal år sedan som löd: ”Jag skall aldrig mer ge några nyårslöften”  Däremot brukar jag ofta under december månad försöka göra någon form av bokslut över året som gott.. hmm.. är väl någon form av yrkesskada kan jag tänka.  Då tycker jag man skall fokusera på det som varit BRA, istället för att gräma sig över det som inte blev. Det gäller att när nyårsnatten närmar sig vara positiv.. för hur skulle det vara att börja det nya året med negativa tankar.

Mina egna tankar inför 2010, ja dom är positiva såklart och mina eventuella mål, dom är inte så många egentligen, dom är några steg i taget och jag lovar återkomma till detta längre fram. Det tror jag också är viktigt att sätter man upp mål, så gör en massa småmål på vägen, eller dela in året i perioder. Så kanske du kan använda året till att på vägen uppmuntra dig själv med att du vann första perioden, då kanske det inte är så farligt om du spelar oavgjort eller förlorar andra perioden. Det är den sista och avgörande perioden som gäller. Plocka då fram känslan att du vann första perioden, eller att du leder målstatistiken,  så nog katten skall jag klara hela matchen. För att snacka idrottsspråk.

Iallafall, jag ser fram mot 2010 med stor tillförsikt, fast jag vet, under året kommer det hända ett och annat som kanske just då känns både tufft och jobbigt, men vadå, det är ju just detta som gör att det känns så här spännande årets första dag. Jag vet inget, jag kan bara hoppas och påverka det så bra jag överhuvudtaget kan.

Så välkommen hit år 2010 jag är så nyfiken på att lära känna dig!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nyårsdagen 2010

  1. Gott Nytt År!
    Och god fortsättning!

    Steffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s