Två systrar yster på fotopromenad

Äntligen, efter en vecka i ganska så mycket stillhet, då min rygg sade ifrån, stod jag inte ut längre. Solen strålade ute  och en syster yster som köpt ny kamera, så var jag bara tvungen att få komma ut och röra på mig.. Även syster var ju nyfiken att få prova sin kamera, så hon dök upp här i stan som omväxling och vi stack upp till Delsjön för en eftermiddagspromenad.. Men självklart var vi tvungna att börja promenaden med en liten avstickare till mitt favoritcafé Café Lyckan, där väl inte trädgården runt caféet såg ut som det brukar, men ändå, en kopp kaffe i snön går bra det med.

Fast det är klart det gäller att vara redo när våren kommer och snön försvinner, fast kanske är detta att ta i liiite grann

Väl framme vid Delsjön och badplatsen, såg den väl inte heller riktigt ut som vanligt… men vadå, varje årstid har sin tjusning, även om jag inte precis längtade efter att slänga mig ner och lapa sol, precis just nu.


Isen ligger ju tjock (förhoppningsvis) på själva sjön så vi gav oss ut på en liten vandring.. Det var några år sedan man kunde gå på vatten, men nu så, nu gick det..


Sen så var det ju det där med att vara en liten vovve som också vill gå på promenad och inte bara vänta på att två tråkmånsar stannar överallt och fotograferar och fotograferar igen.. men vadå, hon är väl i och för sig van vid det här laget….

Fast tillslut så, fick även Tissla fullständig uppmärksamhet och chans till lite bus.. 🙂


Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s