Naturfotoforum på mässan dag 2

Det blev en lite tidigare promenad ner till Fotomässan imorse och även idag visade sig Göteborg från sin bästa vårsidan. Härlig sol, blå himmel och en skön promenad innan dagens mässhets började.

Det var inte bara jag som var tidig ner till Svenska mässan idag, en och annan yngre förmåga hade letat sig tid redan före mig… dock inte för att köa in på mässan och http://www.naturfotoforum.se , utan snarare för lite Idoldyrkan av annat slag.

Lugn, jag gick inte fel,så behövde inte uppträda inför Idoljuryn med Rudolf med den röda mulen, vilket kanske var tur det 🙂

Att komma in på mässan såpass tidigt, är ganska skönt, man kan gå runt lite, heja på folk, stanna till och prata och just det, ta chansen och prova ett styck nytt Nikonobjektiv.

Under tiden han Leif och Anders också komma och göra iordning montern inför dagens anstormning

Medan en av våra grannar Göteborgs Fotograferiska Förening, tog det ganska lugnt en stund. En av våra medlemmar, Jimmy Buschwald  som softar lite i deras monter.

Idag hade vi klart många fler besökare i vår monter, men vi kunde väl konstatera att placeringen kanske inte var den optimala, men, men.. vi gjorde vad vi kunde för att ta hand om de som besökte oss. Tyvärr, de bilderna, lyckades av någon konstig anledning bli helt svarta, hmm… typiskt mig.

Det blev en stund avbrott från mässan också då två vänner till mig Katrin och Roland, hade gjort en liten snabbtripp ner till Göteborg så vi passade på att ses halvvägs upp i himlen, på Heaven 23 där lunchen intogs som såklart blev deras berömda räkmackor. De är himmelskt goda, och himmelskt stora.

Tillbaka till mässan och ytterligare ett pass i montern, där vi mellan varven även hann med lite internt fotosnack

Dagen på mässan avslutade jag med ett fantastiskt föredrag med den mycket kände norske fotografen Morten Krogvold. Många tänkvärda ord, jag fick med mig på vägen. Jag har hört mycket om honom och hans workshops av en god vän till mig och det är en dröm att få möjlighet att vara med på någon av dessa workshops någon gång för denne mannens filosofi till bilden och bildens värde var helt fantastiskt att få lyssna till.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s