… och det var en kväll i juni….


Då jag på dagen legat utslagen i soffan och sängen med huvudvärk. Nej, inte på grund av att kvällen innan varit allt för rolig, utan helt enkelt en lång och kämpig huvudvärk.. Till slut insåg jag att kanske inte vila är den bästa medicinen, utan kanske rent av vila, ihop med frisk havsluft kanske gör susen, Så jag hängde på Fotografiska föreningens i Göteborg:s sommaravslutning och åkte ut till Ersdalen på Hönö.

Det var en härlig kväll, sol, nästan klarblå himmel, men lite ulliga härliga moln på himlen, som iof ökade under kvällen. Vi var 5 stycken från klubben som klättrade runt bland klipporna, åt lite medhavd matsäck, och snackade .

Jodå, lite bilder blev det också 🙂

När kl var 23.50 ja då satt jag i bilen på färjan hem igen och tänk.. huvudvärken var borta och jag var så där härligt trött efter härlig frisk luft och klättrandet bland klipporna. Så väl hemma, hällde jag upp ett glas vin och satte mig i lugn och ro och tittade igenom dagens bildskörd innan jag somnade gott.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till … och det var en kväll i juni….

 1. jukkalausmaa skriver:

  Ja en tur till Hönö är alltid uppfriskande. Länge sedan jag själv var där dock, jag är fast i skogen förnärvarande. De två sista bilderna gillar jag skarpt.
  /Jukka

 2. Patrik skriver:

  Nu blev man sugen på att fota havet igen:) Bild tre och fyra, me like.

  /Putte

 3. Johannes Glännman skriver:

  Vilken bra medicin det verkade vara. Annars finns en annan bra sak nästa gång du får huvudvärk om det inte går några resor till Hönö då… Huvudvärkstabletter heter det 🙂

  mvh // Johannes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s