Macrofrosseri både bildligt och bokstavligt

Oj, det har blivit mycket macrofotografering sista tiden. Varför vet jag egentligen inte, men ok, en anledning är faktiskt jag känner att jag är så dålig på det, så inser att jag behöver öva. Och jag behöver öva i massor kan jag konstatera för varje gång jag varit ute. Så ikväll när syster yster bjöd upp mig så där helt spontant, så fick macrot hänga med igen. Det blev en kväll, där jag halva tiden satt och pratade och halva tiden vältrade mig i gräset och frossade i macrofotografering.

Så här kommer ett knippe bilder från kvällens övningar, en kväll som var underbar, varmt, soligt och ja, ni vet en sådan där helt underbar sommarkväll på landet.


Så avslutar vi väl med den obligatoriska humlan, eller hur??

Så kanske någon när ni kommit så här långt undrar lite över rubriken. Jo, det bildliga macrofrosseriet hänger ni kanske med på, men det bokstavliga, vad kan det vara.. jo, som sagt, med syster yster och hennes väninna smakade på lite olika goda roséviner, vad gjorde då jag, efter varje kullerbytta i gräset.. jo, jag drack minsann inget starkare än hederligt kranvatten 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Macrofrosseri både bildligt och bokstavligt

 1. evalena skriver:

  Fina bilder, gillar den med hummlan. Använder du stativ?
  Ha det gott
  Kram Eva

  • nikonetha skriver:

   Roligt att du tycker om bilderna. Här har jag inte använt stativ utan försökt få till skärpan ändå. Kan väl säga att jag är väl Däremot har jag testat en rolig sak på lupinbilderna (dom två utan humlan).. För att försöka skapa en skön softning i bilden har jag fylt motljusskyddet med gräs.

 2. evalena skriver:

  Du är kreativ du 🙂
  Kanske kan träffas inom kort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s