Facebook kan förena..

Gamla kompisar igen, så för andra gången på ganska kort tid.. var vi ett gäng som sågs uppe vid Delsjön. Detta är ju inte så långt från vår gamla ”brottsplats”, nämligen Göteborgs Ridhus, både det gamla och det nya.. För vi som var där, vi började vår bana nere på Bäfverfeldtsgatan i Bö och fortsatte upp till Töpelsgatan när ridhuset flyttade dit..

Det intressanta är, att trots att de flesta runt omkring oss blivit äldre, så har vi inte blivit ett endaste lite år äldre.. eller hur..???

Iallafall, Lena, startade en grupp på Facebook ”vi som höll till på G:a ridhuset och sakta men säkert, dök den ena efter den andra upp och hittade till gruppen.. Så i början av juni träffades vi första gången vid Delsjöns badplats och fikade och tjötade av oss, tills regnet lyckades tysta oss den stund det tog, att snabbt omlokalisera oss till Ridhusets café.. där fortsatte snacket och vi tog beslutet att naturligtvis måste vi ses snart igen.

Så idag bjöd Lena in oss till grillning vid badplatsen.. och denna gången hade vi tur.. Inget regn, trots att mörka, tunga moln tornade upp sig i närheten.. men vadå, vi blängde på dom och sa.. no, no.. våga er inte hit.. och tänk, den här gång lydde dom elaka molnen.. Fast kunde ingen sagt likadant till getingarna, som likt efterhängsna snyltgäster, snabbt hängde på vår grillning.. Surrade runt oss som, trots en och annan grenruska som Gigi med mord i blicken svepte runt dom mest ihärdiga getingarna.

Det blev en del gamla minnen som flöt upp till ytan igen och skrattades åt, medan röken från grillkolen spred sig runt oss..

Avslutningsvis så var jag naturligtvis tvungen att avbilda några gamla bekanta där vid badplatsen.. Några som för några år sedan nämligen 2006 och 2007, blev avfotograferade av ett gäng galna fotografer som under 24 timmar tältade och fotograferade här.. Så varsegoda, dessa välkända fåglar dom är kvar.. bara så ni vet 🙂

Tack Lena Harrysson, som drog igång den här gruppen på Facebook, det har varit två jätteroliga träffar och mycket skratt och glada minnen, så hoppas vi snart kan ses igen.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s