Strålande vinterdag


Idag var vintern tillbaka igen efter gårdagens slask och gråa himmel. Solen strålade och det var kallt och snön knarrade så där härligt under kängorna. Så när Patrik Blom SMS:ade att kl 12.00 ses vi i Stenkullen då var jag snabbt på. Det var att kränga på sig sina långkalsonger igen, tjocka tröjor, koka kaffet och så iväg. Även Karin och Mattias Bucht hängde på med Yambo i släptåg.. och väl framme vid parkeringsplatsen, så kom även Anders och fotovänner från Naturfotoforum.. Så som sagt vi var ett gott gäng som drog ner till Säveån nedanför Stenkullens station.. Men hit hade inte riktigt solen velat leta sig ner.. men några bilder blev det innan vi drog till samma ställe som förra lördagenVäl framme vid samma ställe som förra lördagen, så började jag leta små detaljer i ån.. Det är så fantastiskt med solen som glittrar i forsen, isbildningarna som bilder otroligt mönster så här blev vi kvar en bra stund.
Det ser ju faktiskt ut som jag hittat en ny favoritplats att fotografera på för det är spännande här och aldrig likadant.. Ljuset, solen, vinden, ja, allt detta är ju föränderligt hela tiden och gör att det varje gång är en ny plats.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Strålande vinterdag

 1. Fotograf Annie skriver:

  Vad härlig med en fotopromenad. Vackra bilder! 🙂

 2. Junitjej skriver:

  Vilka fina bilder du har tagit, Agnetha!!

 3. naturbilden skriver:

  Härlig blandning av isbilder. Gillas!

  🙂 Lasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s