Stad i ljus

skulle ju det här blogginlägget handla om och då framför allt om Göteborg och all utsmyckning inför julen. Lerums fotoklubbs avslutning var tänkt att vi skulle fotografera Göteborgs julsmyckning.. och jodå, vi var några tappra entusiaster som trotsade kylan och termometern som visade minus tio grader (-10). Det har ju i och för sig termometern visat nu ett bra tag så vi borde ha vant oss… eller.. jag själv iallafall tog på mi mina, vi det här laget välkända, långkalsonger, men glömde ett extra par vantar och en extra undertröja.. och yllesockorna, även om dom försöker värma, räcker inte tillräckligt långt i ett par vanliga lågskor.. men, men, det här blogginlägget skall ju inte handla om att jag inte klarar av att klä mig rätt när det är -10 grader utan om staden i ljus.. så jag får väl visa några bilder iallafall, eller vad säger ni…?

Ser ni på sista bilden ordet Pub det gjorde jag och mina kompisar också, så vi insåg, vi frös. Min fjärrkontroll, lade av, mina tår kändes som dom hade börjat förfrysa, och vi tog beslutet på Puben kan vi säkert få en kopp choklad.
Jodå dom fixade en kopp choklad!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Stad i ljus

  1. Junitjej skriver:

    Vilka fina bilder du har tagit! Undra om jag få se hur makens blev.

  2. Gert Olsson skriver:

    Häftiga stadsbilder. Mycket färg i Göteborg. Hade dom verkligen inget annat än choklad på puben?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s