Vad är väl en nyårsbal…..???

Mot ett par varma byxor i skogen?.. Varför denna jämförelse undrar kanske ni. Jo, när antagligen de flesta som var runt i klädbutikerna idag, gjorde sistaminuten söket efter sin festklänning för nyårsafton. Vad gjorde jag,  jo, jag var i stan för att inhandla ett par nya byxor från Fjällräven. Jag hade gjort min research noga. Kollat vilka modeller som fanns på Naturkompaniets hemsida. Det slutade med ett par byxor avsedda för jakt. Byxorna skulle nämligen vara fodrade, varma, gärna ha lite olika fickor att stoppa ner alla mina småpryttlar i. Och jag tror jag hittade dom perfekta, för gissa vad dom också hade, dom hade fickor på knäna att stoppa in knäskydd i.. Ljuva känsla, nu slipper jag gnaga sönder mina knän, när jag står på knän på klipporna.

Jag passade också på att utnyttja mitt rabattkort på 15% som jag fick av Svenska Turistföreningen när jag betalade medlemsavgifter för 2011.  Så rabatten blev lika mycket som medlemsavgiften, tänk, ännu mer vuxenpoäng där, eller??

Jag börjar väl också inse, att det snart även är nördstämpel  på mig, som istället för att spana in de första vårnyheterna uppe på NK design, så botaniserar jag bland dessa kläder på Naturkompaniet.. men ok, ok.. även jag kan väl vara förnuftig ibland.

Hur byxorna ser ut?


Och tänk dom hade mockadetaljer längst ner på byxbenen, allt för att minimera ljud ute i skogen.. Men, det är väl bara att inse, det är nog att kasta pärlor till svinen eller något, för hur stor är chansen att jag ändå kan vara tyst i skogen… Vilka odds satsar ni på det??

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vad är väl en nyårsbal…..???

 1. Hej,

  Nu kan man rösta på din blogg i ”Blog of the year 2010” på facebook.

  Lycka till!

 2. Johannes Glännman skriver:

  Jag är mycket stolt. Vad glad jag blir över att höra ett fruntimmer som söker riktiga kläder och inte letar efter skor med två spetsar, en där man inte kan få in tårna och en som inte kan agera häl…

  Byxorna ser mycket bra ut, ganska lika mina Chevalier vilka också är fodrade och med fickor, tysta som attan och i samma färg.. Kanske därför jag tycker dom är snygga 😀

  Nu vill vi se dig i dessa på med en fin ylletröja och ett par rediga kängor så är baldrottningen fulländad 😀

  mvh // Johannes

  • nikonetha skriver:

   Vi får väl se om någon har lust att agera fotograf när jag skall inviga byxorna 🙂
   Psst.. jag har sådana skor också som du så målande beskriver, men dom lovar jag att du skall slippa se 🙂

 3. Gert Olsson skriver:

  Verkar vara rätt val. Kanske går att kombinera – Fjällräven och en bal på slottet.
  I alla fall – Gott Nytt År på dig!
  /Gert

 4. Junitjej skriver:

  Svar: Jag får nog hålla med dig om att isen är mer lurig än snön. Snön syns och är som värst när den är moddig. Ishalkan syns inte och är på det viset mest lurig. Jag gillar också snön, men på jobbet blir den jobbig. Snön = konflikter på raster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s