Lerums Fotoklubb

Igår, onsdag, var det dags för klubbens månatliga sk månadsmöte. Detta var ju det första 2011 och mycket har hänt i klubben under de tre år den funnits. För det var i december 2007, som några entusiaster kallade till ett första möte för att försöka bilda en fotoklubb i Lerum. Nu tre år senare är det en livaktig klubb med ett 50-tal medlemmar.

På vårt månadsmöte igår, så var det framförallt bildvisning som stod högst på dagordningen och vi medlemmar skulle ta med oss våra tre bästa bilder från 2010. Det var en hel del som hörsammat detta och det blev en imponerande bildvisning, där fotograferna fick berätta om sina bilder.  Tiden gick alldeles för fort tyvärr, för själv hade jag kunnat hålla på mycket längre och njutit av allt som klubbmedlemmarna visade upp.

Det är härligt att se utvecklingen av klubbens medlemmar och det är bara att lyfta på hatten för alla duktiga fotografer vi har i klubben och jag tror att mycket av den utvecklingen kan bero på just medlemskapet i klubben.  För genom att vara aktiv, komma på mötena, komma på de fototräffar som arrangeras så utvecklas man som fotograf. För kreativitet behöver näring, och den näringen får man just genom att träffa likasinnade och prata bilder. Men också att genom att fotografera tillsammans.

Klubben började under hösten med sk ”medlemskvartar” där vi medlemmar får chansen att visa våra bilder. Detta är ett inslag som iallafall jag verkligen ser fram mot under våren, att i än större omfattning få se medlemmarnas bilder.

Så ett spännande 2011 ser iallafall jag fram mot med Lerums Fotoklubb och tack till ett kanonjobb ni i styrelsen utför!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s