Allt är inte bara jobb – på jobbet


… ibland måste man få göra någonting annat, om än bara för några minuter. Så idag, fick kameran följa med till kontoret. Jag hade väl iof hoppats på lite sol, men den lyste med sin frånvaro. det är nämligen så att på andra sidan den trissta Jolengatan, bakom industriområdet, finns en pytteliten pöl, en liten våtmark i miniminatyr. Förra året insåg jag att runt denna, där samlas vårfåglarna så tanken fanns att gå dit på lunchen och spana… om nu solen hade skinit.

Men si det behagade inte solen göra, så vad göra då.. jo, kanske kan två små glas med otända värmeljus bota lite av fotoabstinensen, eller under några minuter få mig att tänka på annat än jobb. Så, det fick bli två glasskålar och jag lade fick halvligga på granitskivan för att hitta rätt vinkel.. Hmm, kunderna i butiken då.. nja, dom sa inte så mycket, dom höll sig undan och istället lurpassade i någon annan av våra köksmiljöer tills dom hört mina ljudliga bestämda steg smattra iväg uppför trappen.

Tänk, några minuter med några glas fyllda med släckta värmeljus, var faktiskt allt jag behövde för att ta nya tag och grotta ner mig i mina siffror och i ett huj hade eftermiddagen rusat iväg och det var dags att åka hemåt.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s