Österlen dag 1 och 2


Så sitter man här, kl är 23.00 på kvällen och snart har man varit igång ett dygn.. För imorse, ja, då ringde kl redan kl 02.20.. Ja, ni läser rätt, 02.20.. och en timma senare, då var vi redan på väg mot Brösarps Backar. Fast nu går jag kanske händelserna lite i förväg. För redan igår kväll, hann vi ut en vända och fotografera. Då blev det en tur till Stens huvud. Där började kvällen med macrot påskruvat på kameran och det som fanns kvar av backsipporna. Dom stod där så fint på ängen och poserade alldeles perfekt i motljuset.

Sedan drog vi oss ner och tillbringade en stund på stranden, innan bilarna vände tillbaka till vndrarhemmet, en snabbtitt på bilderna och sedan i säng.. För som sagt, det var upp mitt i natten kändes det som..


Brösarps backar, tidigt morgon, maj lite soluppgång, ljus, grönt och skönt.. Ja, då är livet härligt…


Sedan tillbaka hem, två timmars sömn, ja, jag hann ladda ner bilderna och kolla en snabbis innan jag slocknade.. och så ikväll, blev det en vandring genom bokskog till en gammal kvarn och vattenfall och vatten


Nu är det sovdags, för även om det är sovmorgon imorgon bitti.. Först kl 08.00 serveras frukosten, så finns det en hel del sömn att ta igen.. eller vad säger ni?

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Österlen dag 1 och 2

  1. Gunilla Falk skriver:

    Vilka härliga bilder Agnetha, det är lite eljest där nere……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s