En liten tur på Vättlefjäll


Blev det ikväll. Jag hade lovat att visa min kompis Patrik Blom, en sjö uppe på Vättlefjäll för en eventuellt kommande hajk. Så det bar iväg upp till Vättlefjäll på gamla kära skogsvägar .  Kameran fick som vanligt följa med, men ljuset var väl inte riktigt på vår sida ikväll, och inte vindarna heller. Därför kunde väl egentligen macrot varit kvar hemma. För Oj, vad allting vajjade för vinden, tom mer än vad som kunde vara konstnärligt 🙂

Men ok, någon liten kotte fastnade på bild, när jag började försöka leka lite med korta skärpedjupetJag tycker det är svårt att hitta motiv i djupaste skogen, så en hajk häruppe, kanske vore nyttigt. Att under en kväll, natt och morgon, vandra runt bland de höga granarna, bland rotvältor och nedfallna träd och försöka finna motiv i detta kaos av stockar och stammar.. Det blir en utmaning som kommer heta duga.

Men på hemvägen, då kunde jag ju inte låta bli att stanna vid hästhagen, där dessa underbara djur gick och betade gott i kvällsljuset.
Såg vi inga fler djur tro när vi körde uppe på vättlefjäll.. jodå, fast det var mest små irriterande mygg.. så nu är det sovdags här med kliande ben, händer och ansikte.. för de där små myggen, dom var rejält hungriga på kvällskvisten märkte jag..

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En liten tur på Vättlefjäll

 1. Jessica skriver:

  Hej! Vad kul att jag råkande snubbla över den här bloggen och hittade lite bilder på mina föräldrars hästar 🙂 Fina bilder du tagit på dem!
  Ifall du är intresserad, den lite större gula heter Disa (bossen i hagen), den vita shettisen heter Sigge. Den lilla lurvfian hette Indra (hon var min) men har sålts sen dess. Den röda shettisen heter Pontus. Skickar med en länk till lillsyrrans blogg (det är hon som jobbar med dem mest) ifall du skulle vilja läsa mer om dem 🙂

 2. Josefine skriver:

  Vilka fina bilder, du är väldigt duktig!! Hästarna på bilderna är mina, eller ja familjens 😀

  • nikonetha skriver:

   Vad roligt att du tycjer om bilderna på dina hästar. Jag minns att vi kom körande, hade varit uppe vid Björsöås och var bara tvungna at stanna o fotografera hästarna för det såg så härligt ut där dom gick i skogen. Jag skall se om jag inte kan hitta bilderna på min hårddisk och maila dom till dig.

   Hälsn
   Agnetha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s