Hör du eller ser du?


Sitter och leker lite med mina bilder ikväll.. så här kommer ytterligare en bild från helgen på Österlen i maj. Vad säger ni, svartvitt eller färg? Samma bild återigenJag gillar att testa med min bilder, våga pröva mig fram mellan just färg eller svartvitt.. Kanske just för att jag gillar det svartvita så mycket. Det skalar av bilden, det plockar bort, men det plockar också fram, plockar fram någonting annat än vad färgbilden gör.

Fast med den här bilden, skapar ändå färgbilden ljud, ljudet av vågen som sakta sveper in över sanden och sedan lika lugnt drar sig tillbaka. Det ljudet försvinner iallafall för mig i den svartvita bilden, då blir det istället ett ljudlöst mönster jag ser.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hör du eller ser du?

  1. Åke J skriver:

    Svårt att avgöra, s-v eller färg… Men på den här tycker jag att färgvarianten har mer av rörelse. Ang hästbilden i förra inlägget tycker jag att morgonstämningen känns bäst med färg. Snyggt ljus!

  2. lotta leman skriver:

    Ja det tycker jag med! Härliga bilder i alla fall!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s