Semesterplaner


… eller snarare semesterplanerna börjar så sakta ta form. Jag har ju de sista åren inte tyckt om att planera så mycket vad gäller sommarsemestern. Det bruakr vara som så, att jag sitter några, eller någon vecka innan semestern börjar och inser, ojdå, snart är det semester och vad skall jag nu hitta på. Jag vet, det kanske inte är så smart egentligen, men å andra sidan, är det också ganska skönt, att inte göra upp för mycket planer, för lång tid i förväg..

I år har jag iallafall, så här två veckor innan det är dags bokat in några saker.

Först blir det en favorit i repris, för jag kommer styra bilen mot Skåne, för tredje gången på ganska kort tid, närmare bestämt 3:e gången inom loppet av 3 månader så åker jag ner till detta underbara landskap  och det blir en snabbrepris. Under 3 dagar skall jag njuta av Österlen, denna pärla i Skåne. Det var ju inte så länge sedan jag var där, närmare bestämt i slutet av maj. Nu kommer jag ner mitt i juli månad, med alla andra turister och under några nätter skall jag bo på  Kuskahusen gårdshotell . Njuta av Österlens underbara natur, fotografera, läsa och koppla av.

Så blir det veckan efter, den totala kontrasten till Österlen, nämligen 2 dagar i Stockholm. Varför bara två dagar, jo, det brukar räcka så och jag vill inte missa vår årliga släktträff. Det blir, om jag räknar rätt 8:e året i rad, som vi alla pratglada kusiner träffar. och det kan jag bara inte missa. Det är lika roligt varje år och verkligen någonting jag ser fram mot!

Men vad skall jag då göra i Stockholm, jo, självklart måste jag ägna några timmar åt Fotografiska och kanske ytterligare något museum, men resten av tiden.. Ja, det får jag se, det får väder och vind styra, och vilka vänner som är i stan.

Hmm, sista veckan, då blir det förhoppningsvis en liten tur till Falkenberg, umgås med min kompis, äta gott, tjöta, promenera och ha det trevligt. För min kompis och jag, vi känner varann väl vid det här laget, det gör man när man känt vara i, låt se, hmm, 51 år. Det ni, hur många av er, har vänner ni känt så länge? För som sagt, hon och jag har varit kompisar sedan vi var 4 år.. det ni..

Sådär, då var 3 veckors semester planerad och klar.. Känns ganska ok faktiskt 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Semesterplaner

  1. Isabella skriver:

    Hej! 🙂 Men åhh, var du också på båten!? Det missade jag totalt, tror inte jag såg dig, vad häftigt ändå, vägar som korsas 😀

    Vad härligt med Österlen igen. verkar så himla fint där efter vad jag har sett på dina underbara landskapsbilder därifrån 🙂 Jag hoppas verkligen jag kommer ner dit någon gång 🙂

    Kram Isabella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s