Macrodopad

Så har jag då anlänt till Österlen och Kuskahusens gårdshotell. Bilresan ner gick bra, och efter ett jobbmöte i Lund så styrde jag vidare till min slutdestination, så när jag äntligen kom fram och hade checkat in. Ja då tyckte jag att jag var värd ett glas vin. Jag slog mig ner i trädgården hällde upp ett glas, och bara njöt av lugnet och tystnaden.. Ja, ja, det blev ytterligare ett glas innan jag kände mig avkopplad och avslappnad så gick in och hämtade kameran med macrot på. För precis där jag satt i trädgården hade jag upptäckt en liten mini blomsteräng, där blåklinten lyste blå och tävlade med vallmon om uppmärksamheten från mig..

Nu var ju frågan, går det att överhuvudtaget att försöka sig på macrofotografering med två glas vin i magen, i väntan på att grillen skulle bli varm och middagen grillas.. ja, här nedan kan ni ju se hur det gick…Så var då grillen tillräckligt varm och dags för middagen, som blev hamburgare på vildsvinskött och hjortkött, med lite chatney, grönsaker och bröd..

Jo då jag kan lova, den hamburgaren den smakade 1000 ggr bättre än Mc Donalds och med den här utsikten medan solen sakta börjar gå ner.. och gräshopparna spelade upp sin vaggvisa, ja, vad mer kan man egentligen begära?

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s