Semestern är över


… och det blev en härlig och innehållsrik semester i år…

Jag insåg när jag skall sammanfatta semestern nu när jag redan varit igång och arbetat en vecka, att det var faktiskt inte så många dagar jag var hemma.  Det blev också en variationsrik semester, lugnet på Österlen, larmet i Stockholm och sol och bad i Falkenberg.

Vilket av Österlen, Stockholm och Falkenberg var då den bästa biten av semestern… Vet ni vad, alla 3 var precis lika härliga, men på helt olika sätt..

Att få starta nere på Österlen, på Kuskahusen gårdshotell var en lisa för själen. Sitta på kvällen i skymningen och ta ett glas vin, sova gott i en underbar säng, äta frukost i lugn och ro precis när jag själv ville och göra egna små utflykter till olika ställen på Österlen.

Stockholm, 48 timmar, där jag hann, träffa en hel hop med mina härliga vänner som bor däruppe
Jag hade skitkul från tidig morgon till sen kväll.. fast det är klart, känns att jag inte är 20 år längre, för det krävdes ett dygns återhämtning när jag väl kom hem igen.

Sista veckan, efter jag återhämtat mig från Stockholmsresan, så blev det som sagt, sol och bad och familjeliv i Falkenberg på härliga Skrea strand. Sand mellan tårna, knaster av sand i munnen, avkoppling, lite solbränna som kändes på kvällen när vi åt gott och drack gott och pratade om allt möjligt

Jag kunde också konstatera när jag började arbeta igen i måndags, att jag kopplat av. För jag fick tänka till flera gånger, för att komma ihåg lösenord och var jag lagt alla papper.. Precis så skall en semester vara, eller hur?

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s