Planket Göteborg 2011


Idag var det dags för årets Plank i Göteborg. Ca 130 fotografer hade hängt sina alster på det höga, långa staketet som skiljer Trädgårdsföreningen mot Nya allén. En helt underbar utställningsplats för fotografi, mitt i centrala Göteborg. I år sammanfaller också utställningen Planket med Göteborgs Kulturkalas och tänk, även vädergudarna var på festhumör, så det var en solig och behaglig dag. Jag kom dit strax efter kl 12.00 och redan var det många som vandrade utefter planket. Det var en färgsprakande palett som visades upp och här nedan kommer ett collage av bilder jag tog medan jag vandrade nedför planket, stannade till en liten stund och pratade med människor, tittade på bilder och bara njöt av tillvaron.
Utställare i alla åldrar, som mannen i bilden överst, som 72 år gammal varit ute och tågluffat under sommaren och nu visade ett axplock bilder från resan.
 Min tur till Planket avslutades med en kopp kaffe på Avenyn, som ibland kan vara nästan helt tom på människor, iallafall på skuggsidan.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s