Nästan 40 år senare…


Snart är det dags… Min syster och jag skall åka på semester igen. Det är är faktiskt 39 år senast och då var det nästan till exakt samma ställe. Förra gången var nämligen till Riksgränsen och i augusti 1972.. Det ni.. Nu är det som sagt dags igen och vi skall inte åka hela vägen till Riksgränsen, så vi stannar några mil innan, nämligen i Abisko. Om en vecka bär det av.

Förra gången det begav sig, ja, då åkte syrran också bil och jag, ja, jag skakade fram på ett tåg ihop med mor och far. Dom var nämligen också med den gången. Nu är mamma och pappa borta, så det blir syster yster och jag och min svåger som åker iväg och icke att glömma, en styck Tissla skall även med. Även förra gången hade syster med sig en styck vovve, nämligen Rossa. Så man kan ju undra, vågar inte syster åka upp till dessa trakter utan vakthund?

Iallafall då för nästan 40 år sedan, då var vi tonåringar, hmm iallafall jag, syster yster, hade passerat tonårsstadiet, men som sagt inte jag.

Hur skall det nu gå, nästan 40 år senare.. jo, jag tror det kommer bli jättekul, trots det där 165 milen, där jag måste sitta still i  bilen, även som vi kommer köra upp under 2 dgr för min starka sida är ju inte att kunna sitta still och inte i baksätet. Får man lov att sticka fram huvudet ibland och hojta ”Är vi framme snart”???

Tack och lov.. det är svågern som kör och han har, (tror jag) en ängels tålamod…

.. och jag kommer ha kameran laddad, så mina kära vänner, ni kommer få rapporter hur jag klarar dessa 165 mil..  för någonting måste jag ju göra 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s