En ganska spöklik dag


Var det tydligen på stan… för nu stundar halloween och det märktes.. Kanske ännu mer spöklikt var det att jag drog mig in för att handla en dag som denna. Lönehelg, mycket folk, trängsel, inte en kombo som är min favoritkombo… men vad göra, ibland har nöden ingen lag. Det är bara att packa handväskan och slänga sig ut i mängden.. Jodå, jag slängde ner kameran också.

Det tar på krafterna att dra runt på stan, och med fulla kassar, ja, då tar det än mer på krafterna.. och så ville jag försöka fotografera lite också, med en stor tung kasse i ena handen, tung handväska i den andra.. och så var det ju alla dessa spöken överallt… fast det är klart alla var kanske inte spöken …och någonstans mitt upp i allt, så poppade landskapsfotografen fram igen.. linjerna, träden, höstlövet som en liten färgklick, ja ni ser alla ingredienserna finns med för en lyckad  höstlik landskapsbild…. eller… ???

Men nu var det ju alla spökena, jodå, lugn, dom hade kommit fram från sina hålor och förgyllde livet på Avenynoch så slutligen, man blir tydligen aldrig för gammal för att spana in unga tjejer.. eller…

Efter en liten vända hem,  var det dags att åka ut till Landvetter och hämta upp min favoritförfattare för vidare transport in till stan och en stunds samtal och skratt..

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En ganska spöklik dag

  1. Junitjej skriver:

    Vilka fina bilder!!!! Stadsbilder blir speciella i svartvitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s