Välkommen till Landsort


Idag på morgonen, så var det äntligen dags, att för första gången få sträcka ut foten och sätta ner den på Landsort. Tidigt (kändes det som) imorse, ja, då ringde väckarklockan och det var äntligen dags att bli hämtat i Täby, för vidare transport av den styck halvvaken undertecknad. Vi var 11 stycken sugna naturfotografer som samlade vid Ankarudden, för vidare transport ut till Landsort. Vädret var väl inte det allra mest inbjudande, med en grå himmel, lite kylig vind, men vadå, jag är nu en gång för alla född optimist, så jag tror nog blåste svepa bort molnen och lite sol skall titta fram innan dagen är över.

Naturligtvis så fort vi kom hit och hunnit, avhandla lite olika samtalsämnen över förmiddagskaffe, spetsat med en och annan macka, någon tårtbit, kakor och så en liten cigarett.. Så gav vi oss ut. För min del så ville jag ju komma ut och reka, känna atmosfären, ta in och få lite härlig frisk luft..

En och annan bild hann jag också med som ni kan se här, för vadå, om nu jag skall värmas upp, så behöver ju kamerautrustningen det också.

Vad blev då första motivet, naturligtvis fyren här ute.. för det finns ju i min värld några sådana där motiv man bara måste ha.. I Abisko är det Lapporten, i Söderåsen, Kopparhatten och här på Landsort är det fyren.

 

Så ner till klipporna och kolla läget, håller dom Västkuststandard, eller inte?? Och tänk, jajamänsan, klar Västkuststandrard, så det bådar gott inför resten av helgen.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s