Morning has broken

 

 

Imorse var det tungt när kl ringde kl 04.00. Det är väl lika bra att erkänna, även om det låter otroligt, men särskilt talbar bar jag inte, vi kan väl säga snarare tvärtom, men lugn, när vi ramlade ur bilarna uppe vi Kopparhatten och möttes av en underbar morgon, där solen så smått började vakna vid horisonten, ja, då vaknade även jag.

Tänk, det var fascinerande att se, vad som hänt med bokskogen bara på ett dygn, grönskan börjar så smått komma och dom små musöronen på träden, hade blivit fler och fler. Så vi gick igång hela gänget och började leta motiv.
Och tänk, nu hade väl tom jag börjat bli talbar och visselbar, så jag kom på mig själv med att glatt och falskt vissla på någon oidentifierbar melodi.Men hur gött ljuset än var, hur fotosugna vi än var, så visst sjutton måste man få fika lite och någon verkar glad och nöjd med sin nya kamera, eller vad tycker ni?.. Tyvärr, är det väl dags att tillägga det är inte jag…och den som väntar på någonting spännande har jag insett, väntar alltid för länge….


och när man tar en paus för fika, så är det ju även lite läge för fotosnack..

och teorisnack ute i naturen, då vi faktiskt alla elever snällt och tyst lyssnade

Morgonens sista bild, innan det var dags att åka tillbaka för att ladda in och kolla sina bilder på datorn… jag det blev den här bilden

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s