Musik på väg


Sådär, nu var det färdigarbetat för den här veckan och imorgon bitti styr jag bilen ner mot Skåne. Det blir andra gången inom loppet på en månad som jag tar en tur dit ner, men den här gången så kommer jag köra förbi Söderåsens nationalpark och istället inte stanna förrän jag är framme på Österlen.  För just det, dags att återigen besöka denna pärla i Sverige.

Så ikväll, står det tvättning och packning på schemat, men tidigare idag, så skulle en liten detalj, men i min värld en ack så viktig detalj lösas, nämligen musiken i bilen. För varje gång jag drar iväg på en liten semestertripp och skall köra en lite längre sträcka, då vill jag ha go musik strömmande ut ur högtalarna i bilen. Jag tillhör nog de få människor, som sällan lyssnar på musik hemma, eller går omkring med proppar i öronen där musik strömmar ut. Däremot när jag kör bil, då vill jag ha skön musik, musik som får mig att komma i go stämning, får mig att släppa allt här hemma och får mig att komma i härlig ledighetsstämning.

Så varje gång det är dags för en resa, ja, då funderas det alltid lite fram och tillbaka vilken musik jag vill lyssna på  och den här gången föll valet på två ganska olika cd-skivor. För nej, jag är så omodern, så jag vägrar fortfarande Spotify. Eller skall vi säga så här, jag har fortfarande inte lyckats få min inloggningsuppgifter från Telia, för min gratisinloggning som ingick i mitt senaste teliaabbonemang.. Ja, ja, jag vet, jag borde varit nere hos Telia-butiken och fixat detta, men återigen. Jag tycker det är ganska skönt, sätta mig i bilen, ta fram mina CD-skivor öppna locket på den skivan jag väljer och så ladda CD-spelaren med musiken.

Nå, vad blir det den här gången tro.. jo, valet var i ena fallet självklart, för jag tänker använda den här bilresan till att starta laddningen inför sommarens höjdpunkt, Bruce Springsteens konsert på Ullevi.. Så imorgon, när jag styr ut på motorvägen, då skall Bruce få dåna ut genom högtalarna.. och när jag känner, hmm, nu är det dags för lite lugnare toner.. Ja, då kommer jag byta till Laleh.

Så förhoppningsvis, när jag landar nere på Kuskahusens gårdshotell någon gång i morgon, då skall jag öppna bildörren, andas in lukten av Österlen och totalrensat hjärnan på allt vad Göteborg heter.. iallafall för några dagar

Avslutningsvis, så håller vi väl alla tummar för att det blir ett härligt vårväder där nere i dagarna 4

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s