Jag hatar att städa

Är nog något som är allmänt känt bland mina vänner. Men nu har jag kommit till den punkten hemma, då jag bara måste.. eller kanske ändå inte.. om jag bara kan komma på någonting som är viktigare än att jaga dammtussarna, skura badrummet, motionera dammsugaren, diska, tvätta golven och plocka undan allt skräp… så kanske, kanske, klarar jag mig en dag till..

Och tänk, jag kom på någonting som kanske ändå var viktigare.. för utanför lägenhetsfönstret började nämligen den härliga solen sakta, sakta, dala ner och om en liten stund skulle den försvinna bakom husen.. Så vad göra.. jo självklart, snabbt sätta i minneskortet i kameran. Sticka fötterna i skorna och så rusa nerför trapporna..

För tänk, han som varit här och klippt gräset, hade inte gjort sitt jobb ordentligt och detta måste ju dokementeras så jag har bildbevis om jag vill klaga till hyresvärden.. Håller ni inte med mig?

Han hade nämligen missat en massa små blommor och lite grästuvor här och där på gräsmattan utanför, så jag dansade ut på gräsmattan med macrot i högsta högg för att skaffa bevis för slarvet

Ja, ja..mina grannar känner mig vid det här laget, så den som mot för modan tittade ut genom fönstret brydde sig nog inte.. Dom bara insåg, nu är hon på G igen och skall skaffa bildbevis för slarvet med gräsklippningen..

Och bildbevisen.. jo, det blev några stycken så det är väl lika bra att lägga ut dom här i bloggen, så kan jag ju skicka över länken till hyresvärden så kan han se med egna ögon…


Men ojdå, när bildbevisen nu samlats in, sammanställts och är klart så inser jag ju att klockan är alldeles för mycket för att röja här hemma.. så attans också.. ingen städning i dag heller…. Yippiiii!!!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag hatar att städa

  1. Camilla skriver:

    Hej. Tjusiga bilder. Är läckert med motljuset.
    Känner sååå väl igen det där med städningen. Många gånger är det kameran sim segrar över dammsugare haha. Ha en skön helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s