Sjung om studenten….

Idag har jag varit på studentuppvaktning. Det var Linda, en härlig skön och skärpt tjej som jag känt sedan hon var två månader gammal, ja, egentligen innan. För jag minns när hennes föräldrar berättade att dom skulle bli föräldrar. det var en marskväll nere på Teneriffa för 19 år sedan.. Usch, tiden går fort. För idag, ja då var det dags för henne att springa ut i livet. På glada ystra ben, hoppa, tjoa, skratta, sjunga och lycklig, få ta på sig den vita mössan och starta nästa fas i livet.

Jag tror inte jag behöver beskriva deras lycka, hon och hennes klass, när dörrarna öppnades och dom släpptes lösa. Här får bilderna tala och jag tror det räcker.

Jag kan erkänna, det kom en liten tår i ögonvrån, när jag såg deras härliga lycka över att skoltiden var slut och att det nu är dags för nästa fas i livet, som kändes lite symboliskt när hela gänget äntrade båten och seglade ivägOch ikväll då blir det fest på stan och jag kan tänka mig en gäng som är ganska så trötta imorgon.. men visst katten är dom värda detta!!

Men innan FESTEN fick vi gamlingar iallafall vara med och festa på tårtan :-).. Nej, jag tog inte största biten.. det gjorde lillebror

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s