Man borde kanske sova


För imorgon bitti, nej förresten, senare idag är det ju arbetsdag igen.Men, men, när klockan var 21.50 och jag egentligen borde gått och lagt mig, det blev jag sådär, hysteriskt vansinnigt fotosugen. Jag hade ju iof varit ute en vända idag,men de bilderna hamnade obönhörligen i papperskorgen. Så jag hade inte stillat mitt begär att få testa den nya kameran ytterligare, snarare tvärtom, efter resultaten på dagen.  Så vad göra, jo på med kläderna, formatera minneskortet, trampa gasen i botten på C30:n och snart stod jag ute bland klipporna vid Fiskebäck. Tänk bara känslan att få andas härlig, frisk salt lukt, med en liten lagum tusch av tång, bara det var värt min lilla kvällsutflykt.

jag kom igång ordentligt och hela tiden stod jag och sa för mig själv, bara en bild till, nja, en bild till.. så kl 23.20 då packade jag in kameran i bilen igen och gasade hemåt, för hmm, det tar ju sin lilla tid att ladda ner bilderna till datorn också.. för jag är ju så nyfiken så inte kan jag vänta till morgon inte.. Så lite snabbredigering i datorn, och titta även månen kom fram medan jag var ute, fast jag skall vara ärlig, den var ganska blyg av sig, och gömde sig allt som oftast bakom mörka moln.
Så, nu kan jag somna inte lugn och skönt… hoppas jag och ladda inför en intensiv arbetsveckan, den näst sista innan det är semester

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Man borde kanske sova

 1. Patrik skriver:

  Härliga bilder!

 2. Camilla skriver:

  Hej. Du gjorde helt rätt. Det gäller att fånga nuet. Och det blev ju fina bilder. Du sov säkert gott sen efter den härliga havsluften.

 3. myrklafsaren skriver:

  Just så skall man tänka Agnetha, kul att den nya kameran verkar ha gett rejält med inspiration också.
  /Anders

 4. Hanna Li skriver:

  Det blev fina bilder och kan tänka mig att du njöt av din spontana kvällsutflykt

 5. Denise skriver:

  Snygga bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s