4 årskalas

 


Tiden går fort, inser jag, för jag kan precis konstatera att idag fyller min blogg 4 år. Jag kom på förut idag, att det nog snart är dags för 4-årskalaset för bloggen, för jag minns att jag startade den strax innan jag skulle åka på min första egna bilsemester i Sverige och tänk, när jag kollade så insåg jag att det första blogginlägget jag skrev här på bloggen, det var för exakt 4 år sedan.

Då för 4 år sedan minns jag att jag var egentligen väldig tveksam, jag hade skrivit lite i en blogg på Fotosidan, när jag i Finland och fotograferade björn, men det var mest för att få skriva av mig mina upplevelser under den resan.

Nu så här med 4 års facit bakom mig, är jag faktiskt glad att jag startade den här bloggen, för det är ibland riktigt roligt att sitta och bläddra tillbaka och läsa inlägg, läsa och minnas trevliga stunder runt om i landet, men också små upplevelser på hemmaplan.  Så har jag ju också återupptäckt min glädje att skriva. Det har ju alltid varit någonting jag tyckt varit väldigt roligt och här i bloggen har jag ju fått chansen igen.

Så jag får väl säga grattis till min blogg och höja glaset för en liten skål och samtidigt passa på att tacka alla som tittat in här, läst och även skrivit trevliga hälsningar.

Hoppasni även i fortsättningen vill följa och läsa min blogg!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till 4 årskalas

 1. Karin B skriver:

  Hoppas du kommer att fortsätta att blogga många år till!! Visst är det roligt att främst blogga för sin egna skull? Att kunna gå tillbaka och minnas vad man har gjort. Sedan att man dessutom kan få respons genom kommentarer är ett stort plus! GRATTIS till Nikonetha!

 2. Hänger mä…! 🙂 Trevligt, trevligt och Grattis till 4 år!!

  Steffe

 3. Hanna Li skriver:

  Oj, är det så länge sedan? Hm… betyder det att vi blivit fyra år äldre också, tro?

 4. stenmoberg skriver:

  GRATTIS. Tänka att fyra år går så fort. man kan bli lite orolig..

 5. Eva skriver:

  Jag vill gärna följa din blogg i fortsättningen.
  Keep up the good work 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s