72 tim i Stockholm, del I

Så var det då dags igen för mitt årliga sommarbesök i Stockholm. Det har ju blivit en tradition numera att jag åtminstone några dagar av min semester åker upp till Stockholm och hälsar på mina vänner här, som är kvar i stan.

Jag rullade in i Stockholm precis på minuten, faktum är, att för det mesta brukar SJ sköta sig väldigt bra, när jag är med på tåget.

Snabbt till hotellet och den här gången hade jag valt ett litet men som det visade sig, väldigt fräscht hotell på Söder. Den här gången var det prislappen som fick avgöra och läget. För det var krypavstånd till Big Ben, ett alldeles lagom träningspass till Fotografiska och så nära tunnelbanan så jag kunde ta mig vart jag ville.

Jag hade blivit utbjuden till goda vänner i Sollentuna på middag på eftermiddagen och kvällen och vi hade också insett, att det var väl egentligen smartast att jag sov över där istället för att leta mig hem från Sollentuna, sent på kvällen.. Ett beslut som var synnerligen insiktsfullt och vettigt skulle det ju visa sig lite senare på dagen.
Så med jag väntade på att herrarna i familjen skulle hämta upp mig, slog jag mig ner på Restaurangen med det läskande namnet ”Snaps” åt en god lunch, drack ett glas kallt vitt vin och fotograferade lite. För självklart var kameran med och det skulle bli spännande att testa den nya kameran i gatumiljö också, plus att det faktiskt var ett tag sedan jag var ute på stan och fotograferade.

Det blev lite bilder medan jag väntade på mina värdar för kvällen


Så blev jag tillslut upphämtat av dom två tuffa grabbarna och säkert transporterad till Sollentuna


Jag kan väl säga som så, den kvällen och natten gick i samtalens tecken och den goda matens tecken, för helt plötsligt råkade jag kika på klockan och insåg oopps 03.42 – ojdå, vart hade tiden tagit vägen och är det inte precis så det skall vara när man sitter med härliga människor , skrattar, diskuterar, pratar och bara har det toppen.

Så jag kan väl säga, det var en ganska trött göteborgstjej som nästa dag anlände in till hotellet igen, för att i princip, byta om och sedan ge sig ut på stan igen på nya äventyr.

Så jag hade redan insett, de här dagarna i Stockholm började likna förra årets, kanske även detta en tradition jag skapat och det är, att det minsta jag hinner med i Stockholm, det är att sova 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s