Planket 2012 Göteborg

Idag var det laddat igen för ett besök inne i stan, jag hade ju några mål för dagen, och den mest traumatiska och jobbiga den startade jag med. För här skulle inhandlas en styck klänning. Det är ju dags för kick-off med jobbet och klädkod kostym/klänning är aviserad.. hmm.. Faktum var, köpet gick faktiskt fortare än jag tänkt mig så jag promenerade ut från NK ganska nöjd faktiskt.  Vad det blev för klänning, det håller jag hemligt till efter festen, men lovar, på ena eller andra sättet skall jag nog lyckas få en bild på mig iklädd en styck klänning.

Sedan var det så dags för årets planket här i Göteborg. Mina planer vid förra årets planket var ju att försöka vara med i år, men icke, jag missade det i år igen. Tyvärr var jag nog inte ensam om detta, för det var mycket färre utställare i år än 2011. Synd, för jag tycker det här är en både kul och spännande idé att under en dag låta i stort sett vem som helst som har bilder får en möjlighet att ställa ut och exponera dessa.
Iallafall jag vandrade runt där en stund, träffade naturligtvis på lite bekanta, stannade till och pratade (självklart), tittade och hade trevligt i största allmänhet. På den här sortens utställningar är det ju en sådan härlig mix av kreativitet, bilder och stilar och definitivt någonting jag rekommenderar att besöka.


Det är bara att hoppas att detta återkommer även nästa år och vem vet, kanske vi ses då.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Planket 2012 Göteborg

  1. Therese skriver:

    Nämen! På fotot längst upp sitter ju jag på min pall 🙂 och på sista fotot hänger mina bilder 🙂 Det var kul att se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s