Men, ojdå, på stan idag igen

Ja, så blev det faktiskt, två dagar i rad har jag varit ute och velat runt på stan. Idag hade jag egentligen helt andra planer, men så plippade det till på Facebook och inbjudan om en liten fika mitt på dagen på stan kom som förslag… Så efter lite betänketid så insåg jag, men vadå, det kan ju vara kul. Ta en fika en stund, tjöta lite och sedan fortsätta söndagen som jag planerat tidigaren.

Hmmm.. nu 9 timmar senare så kan jag inse, det sprack totalt, men vadå, det är återigen bara beviset för att jag är en flexibel person, som snabbt kan göra en omfördelning av min tid om någonting viktigare dyker upp. En ack så bra egenskap att ha.. Nå, men vad var då viktigare än mina första planer att köra upp till landet bl.a. Jo, såklart en Hazelnut på Joe Farellis. För det var väl där någonstans, när denna synnerligen intressanta milkshake kom upp på dagordningen för diskussion om jag gjorde den totala omfördelningen av söndagens planer.


Det var väl också halvvägs in på denna ädla dryck då jag gjorde upptäckten, iof har jag kanske kännt till det länge, men som canonfotograf, så inser du att finns det en fotograf med Nikonutrustning i närheten är det liksom ingen idé att ens ta av linsskyddet, du är ändå körd.


Nå, vad hände då efter den där Hazelnutten… jo, nu var det dags för en förflyttning från Avenyn och bort mot Kungstorget, med en liten avstickare mot Heden eftersom där stod det en hungrande bil. En bil som inte på ett bra tag blivit matad med en gällande p-biljett. Nej, det var inte min bil, den hade jag lämnat hemma redan på förmiddagen, vilket ju också visade sig vara ett tämligen vist och förutseende beslut… För i och med att jag lämnade bilen hemma, så kunde dagens första bild och bli på temat inget är som väntans tider eller nåt.

Och är det nu så att man väntat tillräckligt länge på att få det där bordet där dom redan betalt, men inte druckit upp sitt vatten, ja, vad gör man, jo man tar upp kameran och fotograferar lite och tjoohoo, bordet blir ledigt.


dagens klädtips om man inte vill skylta alltför mycket med sin systemkamera fick jag ju också idag, för si, då kan man alltid svepa in sig i rejäla tygstycken och voila, den syns knappt… eller vad det ytterligare en Canonfotograf, som insåg, med en Nikonfotograf i närheten, är det lika bra att gämma sin kamera…..


Ja, just det, vi fick vårt bord och vi fick vår mat och vi fick vår nota också, när Susanna började inse, att nu var nog den där p-automaten hungrig igen och vi gjorde dagens sista motionsrunda bort till Heden och bilen..


och tur kanske att vi inte skall till Stockholm förrän i november, för den här skylten vete katten om vi hamnat i Stockholm om vi följt… eller???

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s