Rapport från sjuksoffan

Idag har det varit lite krassligt i rum 103 på vandrarhemmet i Abisko. Anki, hade väl iof börjat hosta redan igår natt och jag ville ju inte vara sämre jag. Så inatt var det min tur, att börja vara krasslig, även om jag inte hostade. För vadå, man kan ju inte vara en copycat utan jag körde min variant och snörvlade och nös, och gnällde över min onda hals.

Så det var två stackars svaga kvinnor, som stapplade ut från vandrarhemmet och på tunga ben tog upp till Abiskojokken. Det var ungefär så långt vi orkade idag. Väl däruppe, blev det några ca 2 timmar vid jokken, innan Jens, som fortfarande var frisk, skickade ett sms att nu hade han lagt ner fotograferande. Istället hägrade för honom pastabuffén inne på turiststationen.

Ok, vi bestämde oss för att hänga på, men först lite bilder till, för både Anki o jag grottade ner oss rejält runt jokken. Jag kan väl iof erkänna, har väl sett bättre bilder därifrån, men glöm inte jag är sjuk och klen, och allmänt förvirrad av detta.


Så de sista två bilderna från den här veckan häruppe. För ikväll blir det ingen avslutande fotografering med tanke på sjukdomstillståndet.  Trot om ni vill, men jag avslutade den här veckan på alla fyra inne bland den artrika björkskogen.Ikväll, så skall vi avslutad vistelsen här med en god middag, reninnanlår står på menyn.. mums!

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s