Aprilskämt eller inte???

Jag lovar, det här inlägget är inte något aprilskämt, dom har jag faktiskt slutat med, tror jag….

Däremot, så ryckte det lite i benen och magen, den ropade på våfflor, så vad göra, jo, det var bara att klä på sig, hänga kameran över axeln och knata iväg till mitt alldeles speciella favoritfik i Delsjön. Fiket som garanterat alltid har nygräddade våfflor och hett gott kaffe.

På vägen dit, så spanade jag efter våren såklart, för liksom alla andra, så längtar jag efter den. Hittade jag några vårtecken. Jodå, alldeles utanför knuten stod dom, modiga och färgglada krokusar hade behagat sticka upp och skapat små färgklickar i den annars ganska färglösa gräsmattan.

20130401-_DSC2785
20130401-_DSC2778

Det blev en skön promenad i solskenet, även om vinden fortfarande är kall, men bara man hittar lite lä, så värmer den gott och man känner att vi går åt rätt håll.

Jag har också insett den här helgen, att jag letar efter fotografisk inspiration. Den där goa känslan då du går igång och glömmer tid och rum, den vill inte riktigt finnas där. Det är också när den här känslan saknas som jag brukar hänga på mig macrot och bara gå utanför dörren. För det är då motiven, kan bli nästan vad som helst och man förhoppningsvis kan leka med de mest uppenbara tingen och låta dem försöka bli någonting annat.

20130401-_DSC2788
20130401-_DSC2798
20130401-_DSC2806

20130401-_DSC2842
Om jag lyckades vet jag inte riktigt, däremot, våfflorna var som vanligt supergoda, även om jag blev lite irriterad på att både bestick och tallrik var engångsprodukter istället för porslin och riktiga bestick, som man kan använda om och om igen.

Ja, just det, jag kom hem smutsig och full med jord, gräs och löv på mig, så jag krälade runt rejält kan jag intyga 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s