Lite ledighet

20130509-_DSC3802

Just nu sitter jag i kvällningen med den utsikten framför mig. Ett litet glas vin har jag hällt upp i glaset och det enda som i stort sett hörs förutom den lilla ledsna bebisen, är några kvällspigga fåglar som glatt kvittrar.

Jag började ju dagen med att i ösregnet köra ner mot Falkenberg och min kompis födelsedagskalas. Det var ju också dags att testa nya gps:n. I höjd med Ringhals så började jag undra hur bra den egentligen var, för den hade bestämt att jag skulle svänga av där. Men jag kan ju vägen, så jag vägrade lyssna, vältränad på just detta som jag ju faktiskt är.. Men si, när vi närmade oss nästa avfart från E6:an ja, då gick den igång igen och hojtade, sväng höger, SVÄNG HÖGER.
Efter några kilometer insåg jag, hmm, man skall lyssna på gps:r ibland, för där tog det stopp och sedan rullade jag i sakta mak, eller skall vi säga sisådär 10 km/tim i några mil. Det var vägarbeten, som gps:n minsann hade koll på, men inte jag, och många med mig, eftersom köerna ringlade, sakta, sakta.

Jodå, tillslut kom jag fram och det var några trevliga timmar i Falkenberg innan jag styrde bilen mot Bråtadalens vandrarhem, som ligger i anslutning till Åkulla bokskogar. Här skall jag bo två nätter, koppla av , fotografera, lyssna till fågelkvitter och bara koppla av..

Jag bar snabbt upp alla grejer på rummet och så gav jag mig iväg ut en liten stund för att kolla in omgivningar och jodå, några bilder blev det.. och tänk.. inte en endaste gång åkte macrot fram trots havet av vitsippor.

20130509-_DSC3768
20130509-_DSC3769
20130509-_DSC3777
20130509-_DSC3784
Och tänk tillslut fick jag ändå se lite musöron
20130509-_DSC3795Det blev också en liten rektur runt med bilen och jodå, här skall nog finnas en del att fotografera och förhoppningsvis skall jag orka upp vid 04.00 imorgon bitti trots att jag är alldeles själv.. Så om ni kikar in här imorgon någon gång framåt lunchtid, jag då lär ni förhoppningsvis se om jag lyckades.

Ja, just det, man glömmer alltid att packa ner nånting.. och tänk, den här gången är det jobbmobilen som ligger kvar hemma på köksbordet.. attans också 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s