Lite vinterkänsla

20140119-_DSC7641
.. har vi faktiskt fått även i Göteborg. Vitt puder har fallit ner från himlen och lyser upp naturen och visst biter det lite lagom i kinderna när man går ut. På toppen av det en strålande sol från en klarblå himmel, ja, då kan man ju inte vara inomhus och ta hand om dom där måsten som har samlats på hög. Då är det lätt att skjuta upp detta till morgondagen eller någon annan dag och istället dra iväg med bilden. Idag fick det bli en lite tur upp till Säveån i Stenkullen. Nu var det väl inte det bästa fotovädret, men vadå, det fick bli lite sekundärt när solen lyste så där härligt.

Tyvärr har det ju inte varit så många dagar med minusgrader så isen hade inte fått något grepp och det forsade vattnet i Säveån, men en och annan liten isbit kunde man ändå skönja runt träden.

20140119-_DSC7643

20140119-_DSC7630

Lite förrädiskt var det också, för där marken såg så slät och vit ut, ja, därunder lurade ändå tunn, tunn is ute bland träden, så det var en försiktigt undertecknad som försiktigt tassade runt bland träden.
20140119-_DSC7640

 

Lite svartvitt blev det idag också som avslutning och innan jag vände hemåt igen insåg jag att nästa helg, kanske det vore idé att försöka pallra sig upp och ut lite tidigare om vädret är lika härligt.

20140119-_DSC7641-220140119-_DSC7637
Fast det är klart, några veckor till bara så kanske det rentav är dags att ha lite annorlunda AW efter arbetet, för nu går det fort, mot ljusare tider

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s