Medicinering i Vitsippsbacken

20140404-8783
En vecka med i stort sett konstant huvudvärk och detta för dom har reparerat ventilationen på jobbet. Det har varit en vecka, där syret varit i princip obefintligt på mitt rum och idag insåg jag, nej, jag orkar inte detta längre. Så strax efter lunch stängde jag av jobbdatorn, packade ihop på mitt skrivbord och checkade ut från kontoret.

Nu borde jag kanske åkt hem och lagt mig, men jag insåg, det kommer jag antagligen inte bli bättre av. Så istället, körde jag hem, bytte från jobbkläder till fotokläder och hängde kameran över axeln och åkte iväg till vitsipporna vid Säveån. Tänk, redan när jag parkerat bilen och promenerade in i naturreservatet började huvudet kännas lättare. Hela marken varken var täckt av dessa underbara blommor, som likt små snöflingor lyser upp marken. Nu är det ju tack och lov inte snöflingor, utan vårblomman med stort V. Tänk att denna lilla blomma med sina vita kronblad, och gula ståndare och pistiller kan ge en sådan ro i kroppen. Få mig att känna hur jag slappnar av och bara njuter.

Solen lekte i Säveån och skapade härliga solreflexer i vattnet, tystnaden var så härlig och luften så skön – Ja, vad mer kan man egentligen önska sig en fredag eftermiddag – hmm, kanske den där vattenflaskan som stod kvar hemma på köksbordet, men vadå, det kunde jag överleva den här härliga stunden i vitsippsbacken.

20140404_868020140404-877720140404-8787
Så, en stund med macrot i vitsippsbacken botade definitivt min huvudvärk mycket mer effektivt en var ipren har gjort under hela veckan.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s