Söderåsen för 9:e gången

20140501_9313
Var det idag insåg jag när jag körde ner. Men gillar man ett ställe, ja, då vill man komma tillbaka om och om igen.
Den här helgen är det dags för mig att återigen, och detta för 5:e gången här nere i Söderåsen, deltaga i en workshop för Patrik Larsson. Tänk det är också 5-års jubileum för mig med Söderåsen, så många 5:or här inser jag. Då får vi väl också se om det blir några bilder som får betyget 5 också.

Workshopen börjar ju inte förrän imorgon, men jag smet ner en dag för tidigt, för att tjuvstarta lite och oj, vad grönt det blivit på 2 veckor.

Jag tog beslutet att första eftermiddagen och kvällen utforska Skäreån och det blev en stilla vandring in i ravinens botten.

Tänk, lite bilder fastnade allt på sensorn i eftermiddag också och det var härligt att i lugn o ro vandra där utefter ån, som väl just nu mest är en liten tunn rännil. För det märktes att naturen börjar skrika efter lite vatten.

20140501_9320
20140501_9300
20140501_9325
20140501_9329
Så nu är det dags för det obligatoriska vinglaset när man på fotoresa efter en härlig eftermiddag innan det är dags att krypa ner i sängen för imorgon bitti, ja, då det är tanken att det skall bli en tidig uppgång, redan kl 04.00 minsann.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s