När en dröm blir verklighet

Det blir den om några dagar för i januari 2012 då skrev jag det här inlägget i min blogg om en dröm jag hade och hur viktigt det är att ha drömmar och försöka nå dessa.

Nu är jag snart där vid min drömmars mål. Det är bara 3 dagar kvar så kommer jag äntra planet med destination Svalbard.

För min dröm var då i januari 2012 att få komma till Svalbard. Jag tror jag kanske inte riktigt fattat att jag snart kommer vara där för jag känner mig oroväckande lugn. Inga konstiga drömmar på nätterna ännu, mer än en enda, som handlade om att jag hade glömt ta med mig vår hund som vi hade i familjen när jag var liten. Då den där morgonen när jag vaknade så insåg jag, att den natten hade jag nog drabbats av nån form av resfeber. För att kära gamla Nussi som fick somna in i mitten på 60-talet skulle dyka upp i en dröm bara för jag hade glömt ta med henne till Svalbard, ja, det tycker iallafall jag låter som en släng av den där berömda resfebern. Annars har jag hittills varit oroväckande förskonad från detta.  Så kan det helt enkelt vara så att jag som sagt inte riktigt fattat ännu att min dröm är på väg att slå in. 

Ja, jag har iallafall (tror jag) ganska bra koll på vad som skall packas med, om nu bara väskan inte är för liten. Kamerautrustningen har jag också riktigt bra koll på och även medikamentet, som sjösjukepiller och armband och även ett och annat ”husmorstrick” för att undvika den där förhatliga sjösjukan. 
Men vad kan jag då ha glömt, ja det är just detta som känns lite oroande att jag känner mig så totalt kolugn – Eller kan det helt enkelt vara så att en resa jag planerat och sparat till i över två år också är färdigplanerad så långt man nu kan planera den här resan. 

Iallafall, det känns spännande och lite pirr i magen trots allt, tror jag 🙂

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till När en dröm blir verklighet

 1. Mia skriver:

  Önskar dig en härlig spännande resa.. och väl passande ord.. följ dina drömmar, det är hoppet om din framtid.. och där är du nu.
  kram och förhoppningsvis har du många många vackra bilder med dig hem

  ps, glöm inte minneskort, och batteriladadare

 2. Marie Leander skriver:

  Hej Agnetha,
  Jag önskar dig en riktigt bra resa och ser fram emot en rapport och många bilder.
  Om jag har fattat det rätt så är du den Agnetha som brukar åka på Patrik Larssons kurser och är ganska aktiv i hans facebooksida. Och det var väl dig jag hjälpte med wordpress i somras 🙂
  Nu till den egentliga anledningen till att jag skriver här. Jag har bott utomlands i 15 år och precis flyttat tillbaka till Sverige. Det blev Göteborg. Göteborg är helt nytt för mig som bostadsort och jag får nu ta tid på mig att lära känna staden. Om du har lust att någon gång få lite sällskap på dina fotoutflykter i Göteborgstrakten så får du mer än gärna höra av dig. Jag behöver både sällskap och lite tips om smultronställen.

  Än en gång, ha en fantastisk resa.
  Med vänliga hälsningar
  Marie Leander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s