Från soffliggare till skogsmulle

20150222_2784

Idag så bestämde jag mig för att jag skippar soffan och VM i längdskidor – Skogen har ju den dragningskraften på mig, att tom en spännande Team-sprint i skidor kan få mig att ge mig ut och andas skogsluft.

Så när Mia i Lerums Fotoklubb, lade ute en liten utflykt, ja, då var jag snabb att hänga på. Det var ett helt nytt ställe i Risveden jag skulle chans att besöka idag, nämligen uppe vid Anten. Risveden är ett stort skogsområde, som enkelt beskrivet var det ligger är nog att säga, att det sträcker sig mellan Riksväg 45 och Väg 190.  Så idag, var det den del vid väg 190 och Sjövik/Östad/Anten som skulle besökas.

Jodå, det levererade tycker jag för en härlig bäck rann genom området och stora raka granar stod där i branten.

20150222_2715 20150222_2724Jag skall väl också erkänna, att så fort jag steg ur bilen och gav mig in i området, ja, då kontrollerade jag också att jag hade täckning på mobilen. För helt och hållet kunde jag ju ändå inte släppa de där VM-tävlingarna. Nu blev det att följa det med uppdateringar på webben istället, medan jag samtidigt gick runt och letade kompositioner. Så idag fick jag verkligen visa mig från min kvinnliga sida och visa, att jag kan ha koll på två saker samtidigt.

20150222_2726 20150222_2734Det blev som sagt, några riktigt härliga timmar ute i skogen och det kändes nästan lite vår i luften, trots att det fortfarande är februari.

20150222_2752 20150222_2762och man kan ju också undra om inte en och annan liten rumpnisse också vaknat ur sin vinterdvala för när jag kom hem upptäckte jag litet knytt där mellan träden, som jag definitivt inte så jag när jag fotograferade – eller kan det vara en av medlemmarna i klubben tro? – hmm – detta får jag väl ta och undersöka vid tillfälle

20150222_2776och jodå, ni kan vara lugna, jag höll full koll på Skid-vm och kunde under tiden jag fotograferade konstatera att tjejerna tog en silvermedalj, medan det gick sämre för killarna efter ett stavbrott.

Om nikonetha

Göteborgskvinna som här tänkte samla sin högst personliga reflektioner över vad som händer runt omkring henne. Förhoppningsvis kommer även en och annan bild också att slinka med på köpet, då jag allt som oftast återfinns bakom min kamera
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Från soffliggare till skogsmulle

  1. Mia skriver:

    Tack för en trevlig Söndag i Risvedensskogarna.. Härliga underbara bilder du fick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s